Kepala baby senget

Baby saya dah 4months tidur mengiring ke kiri shj. Bila alihkan ke kanan dia balik ke kiri balik. Ramai cakap takpee normal nanti dah merangkak okay la balik kepala nya. Tapi betul ke dia akan okay balik ? Risau lah senget mcm tu je. Saya 1st mom

1 Trả lời

Bby dh pndai tidur meniarap ke sis? Seeloknya sis kna alihkan jga kpla nya. Pastu bila sis mndikn bby sis tekup kpla urut2 kplanya bgi bulat biar x leper kplanya. Sis cri kt tt ada org share..sya dlu mcm sis jga..rsau ank ngiring ke kiri jdi sya biar je.ingtkn normal..last2 kpla ank sya x cantik leper skrg dh 3 thun still sma x bulat lgi2 klau dia ptong rmbut mmng x rata Klau bby blm tdo mniarap sis ltk 2 bntal guling bby kat sisi kpalanya..biar dia tak gerakkn kepalanya..tapi sis kna pntau ya tkut trttup muka bby