Kepala anak senget ke kiri dan ke kanan

Ibu2 nak tanya..anak saya 3 bulan lebih...boleh toleh kiri kanan..tapi bila dirikan dia..kepala dia x tegak...kdg senget ke kanan..kdg tu senget ke kiri..risau jgk

4 Các câu trả lời

kpala dia flat ka? klu anak sy flat sbelah kanan. so mmg kepala dia berat ke kanan saja. skrg anak sis dah ok ka?

Sama cam anak saya susah nk tegak pandang depan.. anak awk da boleh tegak umur die berapa bulan ?

9mo trước

yup..mmg lama...smpai sy g fisioterapi cek...alhamdulillah x da apa...cuma lmbt tegak

Normal tu.. Leher dia belum cukup kuat utk stabilkan kepala dia

2y trước

oh yeke?risau jgk sis...

tulang leher masih lembut