apa patut saya buat apabila paru² baby baru lahir terkena jangkitan kuman........ tolong bantu saya

Kepada yang ada pengalaman yg sama tolong kongsi dengan saya... saya jd stres,down dapat tau keadaan baby mcm tu... sedang kn selepas bersalin 6.20ptg 31.7.20 baby normal... semasa ayah nya azankn baby menangis normal.....tapi pd 11 mlm pernafasan baby menjadi slow...doc kesan puncanya dan saya diberitahu ada kuman pd paru-paru baby......

1 Trả lời

semoga puan kuat ye..