Pandangan orang tentang czer @ susah bersalin.

Kenape ye.. kebanyakan orang sekeliling sy ni yang bersalin normal, boleh keluarkan perkataan 'banyak dosa' pada orang yg bersalin czer @ susah bersalin? Bangga sangat ke bersalin normal? Rezeki masing2 kan?

17 Các câu trả lời

Mentaliti orang kolot mmg macam tu. Acah terpaling bagus sbb lahirkan anak secara normal, terpaling ibu yg berkorban nyawa lah konon. Tu kalau Allah kasi jelas terpampang dosa-dosa dia kat orang ramai mungkin baru nk sedar diri tk elok lepas mulut cakap mcm tu.