Teringin nak bersalin normal..

Boleh ke sy nak cuba bersalin normal utk kelahiran kali ni?? Sbb sy dah 2x czer sbelum ni utk anak pertama & kedua. Rasa sedih sangat takde rezeki nak bersalin normal.. Ada tak ibu2 kt sini yg berjaya bersalin normal selepas 2x czer??

6 Các câu trả lời

akak ofis sy berjaya bersalin secara normal utk ank no 3..first n second caesar..start 35w die dh naik turun tangga rumah die (tingkat 15) stp hari..mmg die aktifkn diri..n die ada buat urutan perineum..masa masuk LR terus bersalin tanpa koyakan n jahitan..

3y trước

akk ofis tu bersalin hospital kerajaan atau swasta sis?

Sama mcm sya sis nk jgk besalin normal ank ke3 nie sbb sebelumnye ank pertama n kedua czer , tpy Doc x bgi sbb bsar resiko nye so kena czer jgk lar n kena ikat ..

5y trước

Saya 4 x czer..skrg 16wks anak ke 5..lepasni kena ikat laa...harap dipermudahkan semuanya ya..

Sy bersalin anak pertama dulu normal. Anak ke-2 pula czer. Skrg pregnant anak ke-3, harap sgt dpt bersalin normal utk anak ke-3 ni. 🙏🙏

5y trước

Tq sis.. 🙏🙏

Doc pernah bgtahu saya once dah czer,then no 2 czer yg ke 3 pun akan czer...mcm saya juga dua2 anak saya czer

5y trước

tak sedih sbb dah takdir 1. emergency czer fetal distress 2. elective czer sebab CPD yang penting anak selamat

sis dh bersalin yang ke 3 ke...normal ke czer jugak?

Dh 2x czer yg ke3 confirm czer.