Lapar, Menggigil dan berpeluh

Kenape kalo lambat makan badan jd menggigil, jantung laju dn berpeluh ? Lapar sikit pn xboleh.... Lepas makan okey balik... Sye pregnant 5week... Ade x macam sye ? Normal ke x ? #firstbaby #seriusnanya #pleasehelp #firstmom #bantusharing #ingintahu

14 Các câu trả lời

Saya dulu macamtu la sis, setiap dua jam mesti kena makan.

11mo trước

shaking, jantung laju jgk ke sis ?

hypo tu dik.. sila jaga wktu mkn..prgi klinik check..

11mo trước

sye lambat makan sis.. kadang pagi skip makan.... salah satu penyebab jgk ke sis ?

Hypo tu..jaga mkn awal2 prgnt ni..

11mo trước

mgkin sye selalu skip sarapan, kadang mkn sikit ja sarapan... penyebab jgk kan 😅

Macam simptom hypo

11mo trước

hypo tu ape sis ?