Stress

Kalau hari2 stress tak apa ke? Tapi kadang stress ada rasa sakit juga dkt bawah perut..

5 Các câu trả lời

Tak bagus. Nanti anak akan jadi mudah sensitif bila lahir. Disebabkan emosi dan tekanan ibu tu sendiri masa pregnant. Tapi biasalah bukan mudah utk elakkan diri dari tekanan.

5y trước

Ohh.. okay.. terima kasih 😘🥰

Tak baik untuk ibu dan baby. Try la kawal stress ye. Kalau rasa penat , berehat. Semoga urusan sis dipermudahkan

5y trước

Terima kasih yaa 😘😘

Xbole sis...effect kat baby jgk nnt...please jgn stress2 sgt ye sis...

5y trước

Ohh.. yaka? Terima kasih 🥰🥰

Xelok..nanti anak ikut sama emosi

5y trước

Okay.. terima kasih yaa 🥰

Stress is never good

5y trước

Thankyou 🥰