T iberet 500mg

Kenapa yer bila dya mkn t iberet 500mg.. sya rasa senak perut.. sakit uluh hati.. tak selesa.. sakit kepala? doktor suruh saya mkn ubat itu krna sya ada anemia.. dan wktu mna sesuai untuk mkn ubat t iberet , brpa kli shari ,dan brpa kli mkn dlm smnggu?

2 Các câu trả lời

Sis ad bgtahu doc x ape yg jd lps sis mkn ubt tu..better sis ckp dkt doc sbb risau jugak sis x serasi

Sy mkn iberet pn jd mcm tu.. Ms checkup kat klinik swasta, tny dr. Dr suruh tukar mkn obimine.. Sbb ada org xsesuai mkn iberet. Nk lebih pasti, refer dr. Itu yg elok.