Nak tanya

Kenapa ye masa pregnant ni emosi tak stabil asik nak marah aje.. kadang kesian kat husband dia redho je saya marah ii.. serba salah tapi tahla emosi masa pregnant ni lain tau.. lagi ii dah 31 week ni susah nak kawal emosi.. masa awal ii dulu masih ok lagi..

3 Các câu trả lời

Saya pulak asyik nak nangis ja. Salah cakap sikit mula la berair ja mata, tegur sikit nangis. Penat jugak sebab bila dah nangis susah nak stop 🤣

hormon awk..benda yg kita xblh nk control. sy dh beberapa kali pregnant mmg jadi mcmni...suami pun layankan saja.

Sama la 😂 tapi sy suka menangis. Haha