Bengkak gusi

Kenapa ye baby demam sampai xnak minum susu. Risau sgt. Dr ckp bengkak gusi nk tumbuh gigi. Tp sye nmpak ade mcm ulser dlm mulut baby. Umur 5 bulan 13 hari. Ade yang pengalaman mcm ni x?

1 Trả lời

sis boleh buat aiskrim.mlysia tu,buh air msak jek pun xpe, bekukan pastu bagi dia buat main gigit2.. klu bgkak gusi tu mmg biasa bby smpai demam2 dan kurg slera mkan.. sis nampak ulser tu kt bgian pp bby atau kt anak tekak?