Hai mummys , i ada masalah keputihan, 3 hari lepas kne warded doc masuk ubat. Bila dh ok dh keluar hospital tgk keputihan tu jadi macam hijau2 mint.

Kenapa ya ? Siapa ada masalah yg sama. Btw x de bau or gatal

1 Trả lời

saya pernah kena..jgn di biar kan..amal kan jus mamariam..mmg hilang keputihan tu

5y trước

saya pernah keputihan hijau2..tapi saya amal kan jus tu mujarab pula dgn saya..cuma hb xmau naik..saya pakai pencuci bawah brand sumber ayu..nurse xbg pakai..tp bila saya stop keputihan terok..bila saya maintain pakai keputihan takde