Bertompok putih kulit bayi

Kenapa ya jadi macamni selepas merahnya hilang? Awal2 tu merah2 ruam sebab salah sabun. Masa merah2 tu sapu cream shaklee . Tapi tak stop sabun. Bila da stop sabun pakai losyen snow white pulak Alhamdulillah merah nya takde datang lagi. Tapi tompoknya tak mahu hilang. Siapa yang pernah kena bayinya macamni? Saya da pegi doc klink KK tade bagi ubat pape hahah sebab da baik kot . Takada merah2 jadi dia tak bagi pape.

Bertompok putih kulit bayi
18 Các câu trả lời

normal ni puan..lama² dia akan hilang sendiri..kesan dripada kita pkaikan krim utk masalah kulit..jgn risau puan..