nak tanya anak setahun +

kenapa ya anak saya bila awal pagi akan batuk batuk pastu muntah kahak . waktu awal pagi ja batuk nya kuat da beberapa hari macam ni . tapi bila siang okay ja takdala pula asyik batuk batuk ja adalah batuk sekali dua ja . ke batuk kahak sebabkan susu ya ? anak saya minum fernleaf 123 . tapi kalau ikutkan sukatan memang pekat iyelah 180ml air 4 scoop . perlu ke saya tukarkan susu ? sebelum tu minum dutchlady FC ada sekali batuk muntah . ada batuk juga tapi tak kerap . lepas minum fernleaf 123 ni tu yg awal pagi start batuk batuk ja . bila muntah kahak sekali keluar . perlu ke saya tukar susu ? atau ada tips hilangkan batuk ? #pleasehelp #ingintahu #firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

knpe x bagi full cream je? cube tukar fernleaf full cream. 123 ni susu formula jugak.

1y trước

masa first raya da bagi fernleaf fullcream pastu selang berapa hari demam tonsil bengkak . tapi time tu kan memang cuaca panas + beraya kan anak tak cukup rehat . taktahu la demam tonsil tu disebabkan susu ataupun cuaca . then terus saya tukar susu lama dia dutch baby . dutch lady fullcream anak jadi sembelit . da kali ke 2 try pun sembelit juga .

try bg fullcream

1y trước

masa first raya da bagi fernleaf fullcream pastu selang berapa hari demam tonsil bengkak . tapi time tu kan memang cuaca panas + beraya kan anak tak cukup rehat . taktahu la demam tonsil tu disebabkan susu ataupun cuaca . then terus saya tukar susu lama dia dutch baby . dutch lady fullcream anak jadi sembelit . da kali ke 2 try pun sembelit juga .