Mata binau@ kelam

Kenapa tiba tiba mata jadi binau, tgk phone pun jd double. Tkleh tgk cahaya. Pregnant 17w#firstmom

6 Các câu trả lời

Doktor sllu pesan dkt sy, 1. Mata berpinar/kabur 2. Sakit kepala 3. Pedih ulu hati 4. Muntah Tanda2 yg perlu ibu tgok, kemungkinan high blood pressure.. kalau berterusan @ selalu jd inform nurse awak@doktor@hosp

boleh jdi tekana drh tinggi, kalau sis rasa sakit di bhgian mata, loya muntah, , pedih ulu hati, baik ke klinik boleh jdi preeklampsia tuu, bahaya kpda ibu dan ank ya.

1y trước

Preeklampsia tu apa ya puan ?

sm ada puan alami hb low..atau drh tggi...jgn stress2 k..

samada hb low/bp naik. kalau risau boleh ke klinik

Hb awak okay?

1y trước

3minggu lepas chekup hb saya 12.2

hb or bp ok?

1y trước

Hb 12.2, esok baru appointment kk pulak.