minum air sewaktu pantang

Kenapa tak boleh minum air banyak masa pantang ?? . Dah lah haus sangat musim panas dengan susu anak lagi?

39 Các câu trả lời

Boleh je puan. Puan follow fb doc imelda balchin. Baca lah artikel yg dia tulis.

Boleh ja minum. Minum banyak pun blh utk banyakkan susu badan. Janji anak menyusu

La minum je la. Haus atau dahaga tu isyarat dari tubuh badan Kita memerlukan air

air yg dperlukan sis..sbb apa yg kita makan minum smua bayi serap dri ssu bdn kita😅

Boleh minum air masa pantang. Mitos je ckp xboleh tu

Blh minum sis. Sbb nk susukan baby

Boleh ja... Klu haus

Boleh minum puan....

Boleh je minum