Packing bag hospital

Kenapa sy tgk org lain packing beg kecik pun dh cukup .. sy pulak beg beg besar xcukup2 brg nak letak.. pdhal dah ikut list hahaha aduii🤣🤣🤣 Ibu2 bwk apa je dlm beg hospital hihi #firstmom

3 Các câu trả lời

tak payah bawak banyak² 1. baju Ibu pakai bawak balik 1 2. bra, underwear 3. pad 4. towel + toiletries barang baby 1. pampers 2. 2 pasang baju 3. kain bedung 2 3 helai

8mo trước

tak perlu. kita duk sehari Dua je dekat wad. in case baby kena tahan pun, tak perlu bawak. nurse tak sempat nak sapu2 kan. ramai baby nk kena jaga.