Packing bag hospital

Kenapa sy tgk org lain packing beg kecik pun dh cukup .. sy pulak beg beg besar xcukup2 brg nak letak.. pdhal dah ikut list hahaha aduii🤣🤣🤣 Ibu2 bwk apa je dlm beg hospital hihi #firstmom

3 Các câu trả lời

Saya packing satu Set satu Set pakaian mummy and baby. Biar berlebih barang daripada x cukup kan sis. Kesian suami kelam Kabut nak balik ke nak beli ke kalau x cukup hhahahaa. 🥰🥰🥰 saya bawak je apa saya nak, bawak lebih walaupun dah tahu ramai saran bawak sikit.