Nak tanya wanita dalam ini

Kenapa kalau tiap kali bsama isteri, dia takde bunyi pape mcm kita slalu dgr kt wanita lain ? Bunyi nye um um saje. Teringin juga nak dgr yg syok2 hehe saje tanya kot la wanita kat dalm ni sama jugak mcm bini sy

32 Các câu trả lời

1 je kite kene tahu. kite takleh samakan expectation kite dgn reality. awak tahu wanita lain tu bunyi2 tu dari mana? haaa.. jadinya jgn nk samakan apa yg awak tengok tu dengan bini awak. kalau nak bini awak bunyi mcm zirafah ke harimau ke kucing ke, bincang dgn dia. takyah tanya kami di sini. 1 lagi, kalau bini awak mmg tgh seronok, dia automatically akan seronok sendiri. dan nk seronokkan dia awak kena main peranan besar. belajar balik mcm mana nak seronokkan isteri awak sebelum bersama. ni kalau awak sendiri diam je x bunyi apa pastu ala kadar, henjut pun mcm anak itik, manalah bini awak nak seronok. sorry to say ya sy cakap kasar mcm ni, tp sy rasa awak yg perlu perbetulkan diri awak dan bincang dgn isteri. bukan bertanya di sini. google banyak, bahan bacaan banyak. baca jelah. sy mula2 kawin pun baca buku tau nak tahu cara yg sebetulnya. sebelum kawin lagi sepatutnya dah ambil tahu perkara2 ini. sy berani ckp mcm ni sbb sy mmg zero, tp sy beranikan diri google, baca buku2 ILMIAH yg berkaitan seksual. bukan tgk perkara yg x sepatutnya. ni soalan mcm apa, "mcm selalu dgr kt wanita lain", haihh geram je aku

3y trước

Entah wanita mana yg dia samakan. Klau tengok porn dan terbiasa dgn tabiat pmpuan dlm tu yg kononnya ‘perfect’, you are sick man. Please taubat dari tgok menda2 mcmtu. Rosak otak, rosak rumahtangga

Toksah la percaya sgt tgk porn tu, wanita lain tu dri mana? Klo awk nk rse syok, awk buat la bg dia betul2 puas. Byk cara, dan bunyi tu bukan boleh dibuat2, secara xsedar akan keluar. Klo awk pon buat ala2 kadar nk reaksi hebat dri isteri, isteri pon bosan hari2 kena berlakon sedap. Cme pikat hati isteri dlu, masakkn makanan or belikn makanan, bg dia rehat secukupnya, lipatkn baju, even benda nampak kecik bila dia hargai awk, awk nak bersama pon dia gembira dan bg all out. N klo rumah ada org lain, mgkin dia malu. Lepas dah pikat hati bawak la duduk hotel. Skrg hotel murah jek, jgn berkira dgn isteri. Isteri happy, rezeki awk bertambah murah.

3y trước

Setuju. Husband sye buat kerja mudah jek, basuh baju, basuh pinggan, panaskn makanan, lap meja kalau nampak berhabuk, saya hargai sangat pertolongan dia. Dan apa saya balas, saya nak yang terbaik jek buat suami. Puaskan dia, jaga hati dia, pergaduhan pon boleh kata jarang sangat kami bergaduh sekadar gaduh manja. Dalam soal hubungan bersama, kami berbincang bila penat kami tak main, mulakan dgn foreplay, posisi apa suami atau saya suka, try and error apa yang boleh tinggikan lagi kepuasan walaupun dah lama kahwin. Kahwin ni bukan sekadar nak main jek setiap malam byk lg benda yang menyeronokkn, tp bila sekali main tu kepuasan dua2 dapat mcm baru berkahwin. Suami sye suka sye pakai pakaian yg goda dia, jd dia beli byk2 baju mcm tu. Suami sye pula suka sye goda dia dlu bg dia geram. Jd klo awk ske apa2, bgtw la isteri awk. Jgn pendam dan luah disini dengan harapan isteri awk faham. Dan jgn harap awk nk dgr yg syok2, kalau awak pon sekadar agah2 ank itik. 😌 makan la vitamin atau apa2 klo

wanita mana yg abg selalu dengar tu?? huhu bahaya ni.. mungkin belom sampai klimaks wife, abg dah pancit. tp wife tak sanggup nak berkata2 sampai abg terasa aty. respect bang wife cmtu.. abg perlukan lagi more training, avoid premature ejaculation. sediakan ruang yg kondusif, bagi wife selesa dengan suasana, more praktikal foreplay. sebelom mulakan, baca doa perlindungan. Insha Allah eratnya hubungan walaupun bukan hanya mengejar seks semata2.. try amalkan petua ni : bawang puteh dibakar, peram dlm madu asli. makan pagi dan malam (30min sebelom beraksi) insha Allah, wife game dulu sebelom abg. zakar pon boleh panjang kalo amalkan. maafkan coretan sy.. doakan terbaik utk abg dan wife.

kebanyakan porn hanya lakonan. yes, semua ada dalam skrip & jalan cerita. semua dirancang by director. ingat filem drama je ada director?? itu bermakna bunyi macam gempak tu adalah fake faham tak? klimaks pun diorang boleh fake. bertahun dah diorang berlakon porn cari makan tak payah percaya semua tu. yg muda2 pun dah reti buat plastic surgery dkt muka, badan. realitinya tanpa plastic surgery diorang biasa2 je. porn world is a fake standard. jgn tertipu, jgn jd bodoh

aihh ad jugk laki jenis macam nie...xyah tnya kat sini...tnya kat isteri encik sndiri knape...tnya laa dye penat ke...ap ke...bg laa dye selesa...tnya dye nak ke xnak..nie main hentam jea...mmg laa xterlayan...lagi2 tgh penat...sblom Tue wat laa air ke ap ke...sweet2 sikit...baru isteri Rasa selesa...Lagi satu tngok mood isteri..kbye...bnda nie xpyh diajar pk laa sndiri...lain laa otak bertih jagung😑

bodoh ehh.benda pelik N benda pribadi.tu tnya lah kt bini snidiri...apa hal tnya kt tmpt awam mcm ni eiii geli lah sy nanpak post awk ni.yg tak sepatut nya awk tnya benda pelik mcm ni kt sini😑 geram lah eii naaa ad juga lelaki yg nak masuk dalam grup ni.ap fungsi nya bha.nk tgok benda" pelik kh tu

3y trước

kannnn.pastu tnya soklan pelik2..saja je ni..nk pancing pompuan cita lebh sikit pasal seks. lelaki mcm ni mmg wujud..

Kesian kena kecam banyak dalam comment. Maybe u nak imagination/sensation tu. Healthy sex is a healthy marriage tau. I suggest try foreplay dulu before sex. Google idea foreplay. Lain perempuan, lain sensitif parts dia. U kena tau your wife sensitif kat mana & try play with that. Good luck.

nak bunyi cam kena rasuk ke bro? mcm2 la skrg ni. ni biasa tgk video dewasa ke? sampai nk samakan dgn bini. pastikan emosi isteri stable. tak penat.. tak sakit jiwa.. cukup tido.. bahagia rasa kasih syg. suami nak apa isteri bagi dgn ikhlas dan dalam keadaan tidak memaksa.

Kalau duk umah kg, atau masih duk umah mertua, silalah pindah banglo, atau rumah yg jauh sket dari jiran, mgkin lepas ni bunyi si isteri akan jadi sperti ngauman singa atau harimau atau kingkong.. aummmm! xcaya cubalah belikan rumah baru utk isteri.. 😂

Hahaah….klu saya…bunyi tu dtg tiba2 je….bising plak tu…klu dkt rumah sendiri…. suami biarkan je….tpi klu dkt rumah mentua or dkt hotel….asben siap bgi ingat jgn kuat sgt..nnti org dgr..hahahaha….🤣..