Nak tanya wanita dalam ini

Kenapa kalau tiap kali bsama isteri, dia takde bunyi pape mcm kita slalu dgr kt wanita lain ? Bunyi nye um um saje. Teringin juga nak dgr yg syok2 hehe saje tanya kot la wanita kat dalm ni sama jugak mcm bini sy

32 Các câu trả lời

mungkin faktor penat agaknya atau bolee jadi malu.Kalau awak pun xberbunyi ap2 macamana wife nak berbunyi?😅.Kadang2 bersama awak kenalaa main peranan jugaa..Maksudny macam puji2 die ke,tanya2 die ke.

Sy tak pakai pakai sexy suami da geram, tak bunyi pun tak apa, janji bagi je.. Bunyi2 tapi tak kuat buat apa.. Mcm syok sndri je lau berbunyi tapi isteri tak puas wtpe.. Janji ad gaya masa bersama..

1 je saya nk ckap klw sy bersama dengan suami jujur suara tu saya buat2 tp klw da high tu teransang bunyi tetap sama beza ny sy akan peluk erat suami tu saja itu memang high

Tanya la isteri 😅 mungkin dia malu, tak selesa nk bunyi2 lebih. Kalau yg suami pun diam dia je nk bunyi pun tk boleh jugak.

masa tngh bersama awk cuba buat bg dy betul2 rasa sdp dan puas konfirm dy akn bunyi contoh hentak kuat2 ke 😂

brni jg brtnya soal prbdi sndri di kelyakan rmai..tk bole ke cri ke google ke...geli org bca status mcm tu...

Hahaha adoi cm mne ni die cume bolh bunyi aum aum je haa encik cube lh picit kuat sikit kompom megaummm

3y trước

😂😂😂

Tu tandanya awk ni x berapa hebat di ranjang.. lagi mau salahkan bini um um aje

ada juga org mcm ni dlm dunia nikn. . tnya bnda yg buatkan sndri nmpk bodoh. .🤦

tanya la bini😂 tp rasanye x sedap la tu kalau bini xde feel nak bunyi2 nie🤣