Sakit gusi dan gigi

Kenapa hujung2 nk bersalin ni gigi dgn gusi selalu sakit2... Dulu dah check kat hospital, doktor dah buat okey dah, sekarang sakit balik... Sakit yg amat sakit... Boleh bagi cadangan tak nk bg hilang sakit ni...

1 Trả lời

Sy pn tgh sakit gusi bengkak. Nk bkk mulut pn sakit. Ada tips x sis nk kurgkn sakit ni? Sy bru 5bln. Sy nk tggu bengkak surut sikit bru pegi klinik. Sbb doktor msti paksa bkk mulut wktu dia cek. Sy nk bkk mulut skrg pn xboleh. Mampu mkn bubur je.

5y trước

So try rujuk doktor, InsyaAllah Pasni bolej kurang sikit sakit tu