HB turun

Kenapa hb sy trun ye dari 11.3 Trun 10.5 Hrini

2 Các câu trả lời

memang mcmtu .. sbb tu ubat tambah darah tu kena sentiasa mkan .. x pon puan amalkan mkn buah delima .. in shaa Allah blh naikkan hb .. sya ni asal jer pregnant memang akan kena anemia .. hb sentiasa low .. smpai tahap bacaan 9 ke bwh ..

4y trước

sya ni dah brapa kali dah kene ambik darah jer .. hahaha , smpai skrng tgk jarum pon dah jemu dah .. ada yg jnis memang kurang darah ..

Ubt .. tambah darah setiasa makan .. Tapi tetap .... Trun

4y trước

mungkin ubat tu x ngam dgn puan .. blh bincang dgn doktor pasal ubat tu ..