Susah nak mkn

kenapa ekk lately ni ank sy, dia mkn pastu dia luah semula... umur 1 tahun lbih ja... dh cuba mcm2... yg sesuai dgn baby la... isau le takot dia lapar ke... so far dia ok ja... sapa pernah melalui pengalaman cm ni... boleh share any tips...

1 Trả lời

sama macam anak saya bila masuk 1tahun ke atas... mungkin dia nak tukar selera... saya bagi dia makan bubur semula... saya buat puri campur dalam bubur... macam masa mula2 dia makan... kalau dia taknak makan nasi, saya bagi dia makan roti... pasta... bihun goreng... koew teow sup... makanan yang mengenyankan dia...