susu badan

macam nak bagi tambah susu badan..sebab bila pam tak mahu keluar

2 Các câu trả lời

Kena pastikan size flange sesuai dgn size puting kite utk elakkan sakit bila pump. Utk baru mula2 pump, boleb try power pump. Pump 20min-rehat 10min-pump 10 min-rehat 10 min-pump 10min. Power pump boleh buat awal pagi 6-8 am dan malam sebelum tido. Klau direct feed boleh pump sejam lepas anak menyusu. Teruskan jadual utk seminggu - 2 minggu utk bgtau badan kite ini cycle yg kite perlukan. Atau klau terlebih stock/ over supply boleh kurang kan turn pump.

Try marmet pakai tgn akk...