Anak meragam sebab nak dapat adik?

Kenapa eh anak first saya ni yg bru 1thn 6bulan ni meragam kuat sgt.. langsung tak nak lepas dari mak dia..mak dia basuh pinggan kt sinki pun dia nk bergayut kt kaki.. lepastu nak mengempeng aje.. manja sangat.. bangun tidur je menangis kalau maknya takde.. bangun tido je menangis kalau mak nya ada kt sebelah tapi diam tak tegur dia .. ayooo mmg mcm tu ke ragam anak kalau maknya mengandung baby ke 2? Pening sbb maknya tgh fight alahan muntah2 mabuk pening loya + anak first meragam kaw kaw😭 Nk bagi bapaknya , dia sendiri taknak ngan bapaknya.. nak menempel dgn maknya jeee😭 huwarghhhhhh nak jadi hulkkkkk😭🤣

20 Các câu trả lời

Mungkin tengah fasa anak macam tu Masa saya pregnant anak no 2 anak no 1 masa tu umo 2tahun langsung taknak dengan saya Tidur makan main semua dengan ayah dia… sampai la sekarang dia umo 7tahun still nak ayah tidurkan dia… memang dia rapat dengan ayah sangat2… So masa pregnant no 2 tu dapat jugak la saya rehat2 bila ayah dia ada… kalau ayah dia keja okay ja dia takda meragam ka apa… Kadang memang tengah fasa anak2 jadi macam tu…