Tidur berdengkur

Kenapa baby ada yg tidur berdengkur ye? Apa yg tak kena? 😐#pleasehelp #ingintahu #bantusharing #firstbaby #1stimemom #anak11bulan #seriusnanya

1 Trả lời

Kadang2 sebab hidung dia tersumbat. Ada sesetengah baby hidung dia tak matang lagi jadi saluran pernafasan dia kecik. Sebab tu nafas jadi berbunyi waktu tido. Sy penah tanya doc ENT pasal ni. Kalau puan risau, puan boleh rujuk pakar ENT. Kalau ada apa2 yg tak kena, diorang akan buat scope utk tengok mcm mana saluran pernafasan tu