Kurang minum susu

Kenapa baby 3 bulan kurang minum susu ? Dia boleh tahan lapar sampai 8jam bila bagi susu dia tolak tolak guna lidah. Botol dah macam2 tukar dari dari pigeon wide neck, pigeon slimneck, hegen, comotomo, avent tetap dia taknak minum jugak. Susu pun dah tukar macam macam dari similac,s25,dupro,lactogen,dutch baby,bebelac tetap jugak sama. Dah seminggu dah dia kurang nak minum susu

7 Các câu trả lời

Mungkin dia nak tumbuh gigi kot..cuba try check gusi or mulut dia

1y trước

Doktor dah check doktor kata takde ulser. Kulat susu pun takde. Gusi pun takde yang bengkak. Doktor pun tak tahu kenapa dengan anak saya ni. Anak pertama saya dulu elok je takde pulak perangai macam ni