Kenapa anda setia dengan produk penjagaan bayi tertentu?

Post image
16 Các câu trả lời

Bila satu produk tu dh mmg sesuai dgn anak sy.. Sy akan guna produk tu.. Takut nk tukar ke produk lain sbb belum tentu sesuai dgn anak 😊utk anak, kita mesti mahukan yg terbaik dan elok dgn anak.. ❤️

serasi dengan anak & x plan nak tukar sebab takut nak cuba product lain & taknak buat kulit baby bahan ujian segala product 🤣

Sebab sesuai dgn kulit anak. Tiada apa2 effect smpingan. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Ya, jika dah berjumpa produk yang serasi 🥰🥰😍 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

natural based,sesuai utk kulit sensitif, byk promo😍😍

Sesuai dgn anak..harga mampu milik n senang nak beli..

sesuai ngan anak n mudah didapati di pasaraya2

Convenient and suitable for my baby..

kalau sudah sesuai, sudah mencukupi

Pricing! Quality! Convenience!