taknak tidur

kenapa anak saya taknak tidur ya? dari sahur tadi sampai sekarang dia taknak tidur, tidur tak smpai 5minit bangun lagi saya tak ble nak bgerak sikit msti dia akam mrengek ?

2 Các câu trả lời

Anak brp bln awk? Sama anak sy. Dia akn bgn dr sahur smpi la dlm 4pm mcm tu baru tido blk. Dah kesian pulak nak kejut bgn mandi ptg tgh lena tido, serba salah jd mak ni. Time tk tido rs nak mkn hehe. Tp sy rs better dia tk tido siang, sbb mlm dia akn deep sleep kan. Cuma kita la letih sikit siang tu nak layan rengek dia.

4y trước

anak sya baru 14hari😂😂 tula kan, kalau mlm dia sedap tidur tapi asal sahur ja sampai ke petang dia bangun mrengek2 saya nak buka pintu bilik pun takut sebab dia mesti nangis 😂😂😂

Biasa lah tu sis lagi2 time pkp xkeluar rumah so kita 24/7 dgn die so die tahu pergerakan kita.. raya pun dah nak dkt lepas ni xde lah bby bgun ikut mummy lg.. sama mcm sy bgun je sahur habis semua anak2 bgun ikut 😂 kita tido dieorangpun tido

4y trước

Kann 😂 waktu tido pun dah kelaut