Baby taknak tidur malam

Sejak anak saya umur 2 bulan ni dia langsung taknak tidur dari pkl 12pagi sampai la 4pagi. Dah bagi susu dah tukar pampers apa semua tetap nangis jugak. Dah seminggu mcm ni. Ke dia banyak tidur siang? Sampai malam susah nak tidur. Atau dia berubah bulan? Dulu ok lagi dia bangun tengah malam nak susu je 2jam sekali. Sekarang dia tak tidur terus malam malam. Saya pun dah penat tak dapat tidur seminggu mcm ni. Apa pendapat korang? Anak korang mcm ni jugak ke

3 Các câu trả lời

saya tngah alami nya. so caranya kita kna tdo waktu dia tdo .nnti pola tidur dia akn bertukar. sya tnya doc .doc ckp kna ajar siang n malam .waktu siang kna pastikan kawasn dia tdo tu cerah n waktu malm pastikn dia tdo dlm keadaan gelap sedikit .anak sya dari kul 1 pagi smpai 6 pagi .so kna la berjaga .tapi slow2 skng dia da stat tdo balik ikut waktu dia

Sleep regression tu awak. Nah boleh refer link ni https://www.whattoexpect.com/first-year/sleep/sleep-regression/ Kalau awak nak search untuk artikel lain pun boleh 🤗 Sebab ni favorite page saya.

1y trước

Klu sy, anak akn berjaga dlm masa pukul 7 smpi 11. Penat asyik nk nyonyot je waktu tu. Awak tidur awal sikit, minta org lain jaga waktu tidur awal, nanti baru boleh jaga baby waktu dia berjaga tu.

saya baru je try cuddle cure alhamdulillah bby tdo , bby saya jenis x boleh terlepas nap time dia jd overtired , sis try tgk baby language punya fb