keluar darah warna hitam (mengandung 6 bulan)

Kemarin saya rasa panas² igt keputihan sekali darah yg warna hitam keluar ..memang atau berbahaya?

9 Các câu trả lời

Saya baru keluar hospital haritu sbb keluar warna coklat mcm tu , Saya kene cucuk dexa , pastu kene masuk muncung itik , doc cakap ade luka sikit kat dalam, tapi baby dalam kandungan semua okay, Alhamdulillah skrg dah okay , kandungan skrg dah masuk 8bulan

4y trước

Sama lah masa kandungan saya 6 bulan sy klr darah,, dktr ckp ada luka sikit.. makan ubat syukur baik2 saja ,,baby pun baik2 saja

Time check up nurse ada pesan klu kluar darah sikit sekali pun cepat2 pegi hospital..lagipun kemarin lagikan kluar darah tu..knp la lmbt2 dan tnya soalan tu kat sini..

4y trước

Alhamdulillah..

Bab pendarahan jgan ditanya umum mcm ni, elok terus ke hospital saja utk doctor check apa punca pendarahan tu.. lagi cepat lagi bagus sbab sis pun dah 6 bulan kan..

4y trước

Sudah pergi hospital mmng ada luka sikit,, kena kasih ubat yang luka tu Bby baik2 saja,,

Saya pon ad...ble jump doc ..doc cakap tu tanda pertama nak bersalin...doc check lebih detail...scan smua Tak Ada Pape...just doc ckp kurangkan bersama

Masa anak no 3 mcm tu jgk, masa tu 27w.. doc cucuk dexa.. ckp 35w bersalin..

Wajib pegi hospital klo bleeding masa mengandung sis...bahaya..

4y trước

Sudah pergi hospital,, mmng ada luka sikit dktr kasih ubat yg ada luka tu di dalam,, semua baik2 saja,, sekarang sudah 34week 4hari

Bahaya, better segera ke hospital. Jumpa doktor

4y trước

Sudah

Banyak tak keluar? Ke mcm titis2 saja?

4y trước

Bole lh,, syukur semua nya baik2 saja,, skrg sda 9 bulan due date pun hampir dekat

G hopsital terus

4y trước

Suda