Normal tak mengandung 6minggu Ada keluar darah sikit time kencing???Siapa pernah macam Ni?

Keluar sedikit darah masa kencing

11 Các câu trả lời

saya pernah kluar darah masa awal pregnant,saya pergi klinik yg ada pakar sakit puan dan doctor bg ubat kuat rahim. Sebelum tu doctor akan scan dulu. Alhamdulillah baby saya dah nk masuk umur setahun

kebiasaannya kalau keluar darah waktu pregnant sangat tak normal. blh jd spotting sbb baby bru nk menempel, blh jd bnde lain. kalau sis was2 blh trus ke klinik untk chck.

5mo trước

sy pernah ank first...punca nya kencing kotor

tak normal even sebelum pregnant pun. sbb kencing darah ni adalah kencing kotor. kena jumpa doctor utk rawatan

Tak normal.. Pregnant keluar darah.. atau apa2 spotting.. Pergi klinik segera ya...

Tak normal tu awak. Kena pergi klinik takut kencing kotor je

tapi darah nya tak banyak, dia mcm campur lendir colour coklat2 merah

pengalaman saya pernah gugur, keluar darah adalah TIDAK NORMAL ye

apa2 bleeding waktu pregnant adalah tak normal. gi klinik.

Tak normal sis. Kemungkinan sis kena kencing kotor

Tak normal , sis pgi ke klinik bagitau doc