keluar darah

pregnant 7w hari ni ada keluar darah coklat cair + lendir (waktu kencing) koranv pernah tak macam ni? agak agak kenapa ya?

5 Các câu trả lời

alhamdulillah tadi dah pergi klinik check n scan. kantung n baby semua okay. doct ada bagi ubat kuat rahim. semoga semuanya baik baik je. terima kasih yang respon soalan saya❤️

Better gi klinik cepat, kadang spotting ni boleh jadi sebab penempelan atau ancaman keguguran. Kalau gi klinik awal, boleh la elakkan apa2 nanti

3mo trước

Dah 7w bukan darah penempelan lagi dah

pernah sis.. normal kalau spotting sikit2..kalau bnyak spotting dan kerap berlaku dlm 1 hari..better refer doc utk double check up..

Awk ada angkat brg berat ?

3mo trước

Kalau boleh elakkan angakt2 brg ya mommy

pergi cek