Cyst (ketumbuhan)

Kelmarin pergi scan baby... Sekali tgok ad cyst.. 😥 , sp pernah kena masa pregnant... Dan ap yg boleh diamalkan.. Cyst ni bahayakan baby tak.. 😩 anyone help me.. Apoiment 29hrb ni.. Lmbat lagi..

Cyst (ketumbuhan)
9 Các câu trả lời

saya masa pregnant scan ada cyst.... alhamdulilah..cyst hilang mcm tu saja... mcm2 amal sy buat... sy minum jus mamariam..minum air masak byk2.. ada org ckp jgn mkn bnda yg boleh buat cyst membesar..tapi sy makan je... niat sy mkn benda yg berkhasiat utk pertumbuhan bayi.. bila bayi membesar..cyst akn mengecil.. masa dpat tahu ada cyst rasa down gila... jgn stress...bykkn berdoa ye....

sy pun masa 4weeks ada cyst 5cm. tp alhamdulillah masa 8weeks dah mengecil jadi 2cm lebih. masa 15weeks doc kata dah tak ada. next week follow up dgn kk utk reconfirm cyst tu. hopefully mmg dah takde la.

sama mcm saya . scan hrtuu ada cyst jgk doktor ckp perubahan hormon normal laa . tp diorang kena pantau laa kena follow up jmpk pkar . 21 ney baru nkp jmpk

cust ad cyst ktika preg . dy amlkn shakleee . alhmdllh cyst mngecil . bby dlm kndngn sht alhmdllh http://Wasap.my/+601117194775/shaklee

cust ad cyst ketika pregnnt .. dy amlkn shaklee alhmdllh cyst x ade bby sht alhmdllh .. http://Wasap.my/+601117194775/shaklee

Jaga pemakanan sis , banyakkan makan sayur and buahan . Dan boleh amalkan pati delima gulsan , InsyaAllah akan kecut .

Sy pn ade cyst, 2.5cm,doc ckp xbhaya, tp dyeowg pantau jgk, ujung bulan ney checkup, bulan dpn mnum air gula&scan

sy pun jumpa pakar 29/6 sbb cyst..apa yg sy buat skrg..tgal manis .lebihkan sayur sayuran n buah..tgal Soya

Kalau ada cyst elakkan makan & minuman yang ada soya ye . Ia akan membuatkan cyst lagi aktif .