kelinjar

Kelinjar belakang telinga anak usia 7bulan , bahaya atau tidak ..? Ada cara utk susutkn kelinjar ..Ada 3 biji 😪

2 Các câu trả lời

dulu sy ada 2 kelenjar dibahagian tepi tengkok.. sy xpernah makan apa2 ubat.. kelenjar tu kekadang pergi ke bahagian payudara.. akhirnya sy memdapati bahawa stress yang teramat sangat tu puncanya.. sis cuba tenangkan diri dan hindari 100% dari stress.. saya kini bebas dari sebarang kelenjar pada tubuh badan saya..

sama saya sis , anak saya 7bulan 4hari ada kelenjar belakang telinga dan belakang kepala . semuanya ada 4 bahaya ka tak ? anak sis dh okey ka ?

3y trước

saya pun sama, puan dah tahu apa masalahnya. ? risau dah sbb pergi klinikbdah bg antibiotik masih x surut.