Kenan or biji dkt belakang telinga

Hi mom, anak sy dah masuk 11 bulan. Kedua2 belakang telinga dia ada biji. Org tua2 kata kenan. Mcm mana yea nk hilangkan? Kadang2 dia duk garu je kepala. Kesian tgk

2 Các câu trả lời

biji tu di telinga atau di kepala ya? rasanya lymph gland dia bengkak tu. selalunya kalau selesema batuk atau nak demam dia bengkak sikit, especially di budak2 nampak ketara benda tu. kadang budak eczema pun kerap glands tu bengkak. sis monitor je dulu, kalau tak surut lama, atau nampak ada simptom lain, boleh dapatkan rawatan.

10mo trước

Dkt belakang telinga, dah lama dah bengkak ni. Stakat ni alhamdulillah anak xde demam selsema lg. cuma tula risau jgk bengkak xhilang2

Dah hilang tk biji kelenjar tu?