pelik ? pelik ?

Kelakar lah notification kata Jom share gambar bayi, ibu! Sekali buka2, ada jugak yg amik kesempatan ke atau takpaham nak post kat mana ke apa. Post gambar selain baby. Di post nya pasal upt, gambar article share cerita, gambar minta pendapat kesihatan lah. ?‍♀️?? ada tu post gambar keluar lendir lah. Ayoo dgn tak tekan option NSFW nya ? tgh syok2 tgk & like gambar baby mommies semua, terus takde mood dah huhuhuhu #mencabaremosilah #rasaAnnoying #maafkalauterasa ??

2 Các câu trả lời

Hahahaha mmg ada mcm tu. Soalan tanya pakar psl mata, org lain tanya psl upt.

5y trước

Macam macam kann 😅

Bnyk issue eh😒