cerai

Kehamilan dh masuk 36 minggu 3 hari, suami dan saya hendak bercerai, saya tidak bekerja dan ingin menyerah anak ini kpd org lain.. Sedih juga, 9 bulan mengandungkan dia dengan perasaan yg tertekan tuhan ja tau. Tapi saya memang sayangkan anak saya lebih dri nyawa saya.

6 Các câu trả lời

cerai tu xde hal tp knp nk beri ank pd org. tak ksian ke.. nti lhir ank tu cnfrm berat hti nk bg org. cerai xcrai suami kne bg nafkah.. jd utk prblnjaan ank tu dah ada kot. then boleh la mohon bntuan2 kwangan dr zakat dll.

mmg tak boleh bincang dengan suami untuk bagi nafkah anak ke? dan lepas baby dah besar sikit baru cari kerja. tak ada family yang boleh tolong jaga? pendapat saya je la, keputusan di tangan cik.

sis klau nak cari kluarga untuk anak sis boleh pm0193358676

Kalau dah syg buat apa bagi kat orang

Npa pula nk brcerai

😟