Suami kaki pukul

Nak bercerai tapi pikir anak, ni kali ke 3 suami pukul saya, patut kah saya mintak cerai ? tapi anak masih baby 2bulan, kadang nak lari bawak bby tapi takut baby sakit tak sesuai dengan tempat baru, ya allah aku buntu 😭

3 Các câu trả lời

bcerai dari ank kecil xpe, dari bercerai masa dah mmbesar pastu tgk mak kene pkul lagi lah trauma ank tu tgok bila dah besar...., mak ayh sdri pun xnaik tgn

family ada?, kalau ada, balik ke family n discuss dgn diorg tanya mcm mana.sbb kes cmni better family kena tau, sbb takut jadi apa2x.

1y trước

bila dia da start naik tangan, confirm akan naik lagi n lagi tau. takut nanti jadi lain. awak cuba g pejabat agama tanya mcm mana. benda mcm ni tak boleh biar, lagipun awak baru habis pantang + baby pun still kecik. kalau dia da pandai n tengok/dengar mcm tuh, mcm mana la dia nanti.

nak bcerai tp pkir anak? hsband jge anak ok? nafkah sume ckup?

1y trước

baik cerai je kalau cm tuuu nanti dia thu nk tmbh ank jee ade lagi baik kt luar sanaa kalau saya suami naik tgn skli mysl kau