Pregnant 5 week

Assalam nk bertya Mommy² semua, sy pregnant 5 week, smlm sy ad spotting mcm kluar lendir coklat pekat mcmtola ckit lpasto sy jmpa doctor trus wt scan alhamdulillah kantung nampak.. n doctor bg ubat kuat rahim Bru 2 mkn lps to harini pulak kluar mcm lendir n darah pekat lgi. Ad ketul ckit² Jew.. adakah to keguguran or it's normal?. first pregnant.😥 Sbb risau.. #firstbaby

1 Trả lời

salam sis rasa nya dh lama msj sis ni,sy nk tau perkembangan kandungan sis,