Korang , pernah tak dapat upt yg sentiasa double line walaupun guna air putih.

Kecewanya saya ,biarpn ada brand tp sy hairan knpa upt sy sntiasa samar . Biarpn cek bbrapa hari ttp smar.. kmdian sy tfikir utk test guna mineral, pun sama kluar line.. tak ke sedihh sy 😭terfake hope

Korang , pernah tak dapat upt yg sentiasa double line walaupun guna air putih.
16 Các câu trả lời

try beli yg dip n tell or brand2 dlm watson . sy penah guna upt strip beli dlm shoppe slalu je kena scam .. last2 mmg beli dkt drugstore je upt ni .

Saya pulak opk strip ni try yg shopee punya, tk jumpa2 double line, satu line je. Pakai opk watson punya okay je nmpak

beli yg clear blue lebih effective . lpas test tu kalau double line trus pegi scan untuk tak jd frust or fake hope

try beli yg ok sikit kt farmasi or watso guardian. brand dr. tell, dip & tell, brand guardian pon jugak.

Sama macam saya, samar samar. Bila test lagi, jadi -ve. Kejap +ve kejap -ve saya pun confuse

Try beli yg mahal. CB ke. Jgn frust dulu sebelum mencuba huhu. Semoga ada rezeki

kalau beli kat shopee beli drpd kedai amirah khairi InsyaAllah trusted saya beli drpd dia

Awk cuba pkai disclosure/dipntell/clearblue

brand nie mmg scam ker?brand ape yg elok

pergi klinik cakap nk buat beta hcg