hai semua...sy last period 2/8/20 tp bulan ni xdtg² lg.Sy test upt guna yg cassete naik double line.

bila guna yg strip -ve,try guna yg cassete sama naik dua line tp samar..keliru la..ada x mcm sy..

2 Các câu trả lời

sme sy..last period 6/8 buat upt 4/9 samar2 n then arini buat lg 2line terg.skg tgh pk elok buat buku pink bpe week?de jwpn x momies2?

2y trước

alhmdulillah sy dh slmt bersalin bby boy pd 26/4/22 scra czer sbb bby songsang n de fibroid..

Try lg skali sis. If naik double then mmg ye laa tu pregnant. X pun check gn doc.