perkembangan bayi

Kawan2,umo bayi nak masuk dua bulan memang dah tunjuk memusing badan ka.means pekembangan dia nk meniarap jugakla ek?

1 Trả lời

Hi Puan, Ya puan. Itu perkembangan positif untuk anak puan. Puan boleh bantu anak puan pusing kan badan untuk latihan kuatkan badan sekali pusing 5 minit sehingga anak puan boleh pusing sendiri bermakna anak puan dah kuat. Saya rasa anak puan dah makin membesar sekarang, semoga anak puan membesar dengan sihat ya :)