Anak batuk, kahak

Hi kawan2.anak saya 11 bln, dia masa lahir ada kahak tapi control x banyak sangat. Sekarang dah makin teruk.. Batuk lagi. I dah bawa banyak kali klinik.. Still sama je. Last week terpaksa nak pasang gas.. Mommy2 ada petua apa2 boleh share dgn i.. I masih continue ubat2 yg doc bagi..

7 Các câu trả lời

pakai minyak cengkih sis,kt shopee or tiktok ada jual,ramai yt sapu kt badan bby n makin ok

2y trước

yeah cik.i baru tengok kat tiktok.. review okay je.. nK try jugak..