baby 9 bulan batuk kahak

salam.. siapa sini boleh bagi tips utk baby 9 bulan mengalami batuk yg kuat berkahak? waktu malam lgi dia kuat batuk😓 dah bawa klinik/hospital pn still sama.. dah sapu vicks pn sama..

2 Các câu trả lời

kerapkan tepok" belakang badan dia. lepas sapu ubat tu tepuk". anak saya dulu macam tu la. sampai masuk hospital. kat hospital la saya tahu tepok" dada ni cara nak kurangkan kahak. Alhamdulillah sekarang dah tak dek dah. tapi kene rajin buat la. bukan sehari dua je 😅 kalau tak tahu, cuba try search kat YouTube 🫶

tepuk blkng bdn dia