Petua or makanan supliment utk kulit baby

kawan2 boleh rekemen saya x.. supliment apa yg baik utk sya ambik utk baby dlm perut ni...

4 Các câu trả lời

Makan ubat yg kk bg dan makan buah2an serta sayur2an dah lbh dr cukup. Mmg baby yg lahir kulit mulus dan gebu. Dr segi wrna kulit kalau ibubapa baby putih mulus anak yg lahir pn putih mulus.

Cukup yg klinik bagi je..nk kulit ank cantik..bykkan makan buah bukan makan supplement..

Iberet.. baby hanya perlu folic acid yg byk.. Utk mengelak kecacatan fizikal baby..

Bykkan mkn sayur n buahan2 sis.