Supliment utk kandungan

Saya ada gdm on ubat Ngan cucuk sekarang kandungan nak masuk 20 minggu..boleh ke Sy nak minum supliment atau susu tambahan..sbb sekarang ni hanya minum susu hl je.#firstbaby .sbb tgk klu minum susu yg ada diviralkan baby kulit cantik

5 Các câu trả lời

Gdm tu baik awak stop susu2 yg viral2..cri susu yg 0 sugar cth hi goat..sy sblm minum air gula minum enfamama terus sgkut gdm..lps tu stop minum..bacaan dh cantik..doc pon sruh stop minum dia bg pil calsium je..dia ckp susu tinggi kadungan gula pon leh jadi penyebab..susu viral tu mengarut je..nk cri pon cri brand yg trusted dh lama dan baca kandungan..nk kulit cantik mkn je buah2 segar delima, oren, sengkuang..byk lagi yg bgus..

8mo trước

terima kasih dengan nasihat dan share...

nak kulit baby cantik ke nak utamakan kesihatan baby. makan saja supplement/ubat yg Dr bagi dan minum susu yg kurang kandungan gula sebab gdm on insulin. jangan ambil supplement2 viral.

8mo trước

terima kasiht atas bg nasihat...

Kalau ada gdm better awak minum susu kotak je. Itu lg better. Just follow je dietitian suggest 😃

tak perlu sis. Sy pun ambik susu segar je + makan ubat kk bagi. alhamdulillah anak Keluar cantik je.

8mo trước

tqqq sgttt...

okkkk..tqqqq