Hb Low dlm 7, Usia kandungan 14 Minggu. Apa supliment yg terbaik selain Pemakanan

Saya nak tau Ibu ibu ada tak yg boleh sugest utk any supliment bg hb yg rendah. Sbb suka sangat pening2. Mcm pemakanan dah tau cuma supliment saja

5 Các câu trả lời

There are no supplements can beat real foods. Doktor ada bagi vitamin untuk HB kan? Awak teruskan makan ubat dengan cara yang betul, jangan skip makan. Kalau rasa ubat tu tak serasi, consult semula dengan doktor. They know best.

1y trước

Saya makan kan lagi pening teruk sangat. Memusing2 jadi 😔

Saya amalkan pati jus delima, dan juga iron folic… alhamdulillah hb saya 12 lebih keats….tapi sblum awk makan, awk kena tnya doktor dlu, boleh ka awk ambk iron folic nihh… mcm sya Doktor saya kata boleh.. so saya amalkan

1y trước

Yakah ok baik2... Nak kena beli laaa

Macam saya nurse cakap hb tinggi sangat , 16.1, serba tak kena rasa, saya dari sblm pregnant mmg suka makan jambu batu, ada yg bg petua nak naik kn hb kena makan pati delima

bole try minum air rendaman saffron juga sis setiap hari. semoga mbantu 😊

1y trước

Ok baik... Tq tau 😍

makan jambu batu sis..sy makan..jadi..

1y trước

Owh yakah... Baik. Tq tq