Mohon doa sahabat² mama

Kantong kosong 13weeks-anak ke2 Assalammualaikum & salam sejahtera sahabat mama Saya dengan seikhlas hati memohon doa mama² di sini utk saya & bby. 5/9 ni saya diminta berjumpa Dr Pakar, sebab nya 30hb hr tu scan kantung kosong @ 13 weeks, x trkata apa, cuma sentiasa sangka baik pda Allah yg Maha Mencipta, semoga ada rezeki utk saya sekeluarga menimang cahaya mata ke2 kami, yg sbnr nya ke3, sbb ke2 2 tahun lps keguguran. Utk info, saya x mengalami apa² pendarahan masa ni. Sbb tu msh yakin bby ada. Saya x henti berdoa semoga ada miracle dr Allah Taala, saya juga dh berserah pada Nya, kerana hanya dia Maha Mengetahui. Walau apa pun, kami bersyukur telah dikurniakan anak lelaki yg soleh, bijak pandai yg skrg dh berumur 4 tahun 1 bln. Mohon doa-doa mama2 di sini terutama nya yg sedang mengandung utk doakn saya dan bby ni selamat dan sihat. Doa ibu2 yg mengandung adalah mustajab. Terima kasih mama2 sekelian.

3 Các câu trả lời

assalammualaikum saya disahkan miss miscarriage, pgi tadi cuci rahim & dpt cuti 2 mggu lebih utk berehat. t.kasih byk yg dh doakn saya. sesungguhnya hanya Allah Taala yg akan membalas segala kebaikan semua. doakn saya msh ada rezeki utk anak ke2. aamiin³

2y trước

1st scan 5 mggu blm nmpk apa², cuma kantung, Dr ckp ok sbb kantung dlm rahim. 2nd scan @13 weeks kosong jgk, mmg x de nmpk bby & x de heartbeat, MA KK refer to Hospital, Dr hosp cnfrm miscarriage. utk info, pregnancy ke3 ni mmg alahan pregnant & x de bleeding lgsung, tu yg confident kta bby ok, tpi ya la kita merancang Allah menentukn, saya terima ktentuannya dgn redha,semoga lps ni dgntikn dgn yg lbh baik. aamiin³

Aamiin Allahumma Aamiin moga makbul doa sis

amin