doa kan saya

Saya doa kan NURUL ATHIRAH BINTI ISMAIL dkurnia kn cahaya mata utk dia dan suami nya..aamin..tq aamin kn doa sy😘..sy doa kn mna2 yg tk dkurnia kn ank smoga murah rezeki mdpt ank..

9 Các câu trả lời

aamiin..inshaallah... semoga puan n suami dikurniakan cahaya mata... byk2 bersabar 💪... teruskan berdoa dan berusaha ya..😊

Aamiin, smoga awk dn suami dikurniakan zuriat suatu hari nanti🤲🏻

aamin. in sha allah ada rezeki awak cepat atau.lambat shaja.

Sis blh cuba ni 😘

aamiin

Aamiin

amin..

Amin

amin