darah mcm last period

kandungan sy dh 8minggu ada darah sikit, tapi warna coklat mcm last2 period nya darah. normal ke? sebelum nie masa kandungan 6ke7 minggu saya ada spotting dan dah refer doktor, docktor bg ubat kuatkan rahim #ingintahu #bantusharing #firstbaby #pleasehelp #1stimemom

1 Trả lời

Masa saya bukak buku pink, nurse dah pesan, kalau ada bleeding @ spotting berterusan, terus ke hospital utk pemeriksaan selanjutnya. Nasihat saya, demi keselamatan baby, baik awak dapatkan rawatan secepat mungkin untuk elakkan berlaku perkara yg tak di ingini.